Košarica

Pretekle razstave

Umetnost v mestu-city art

By 17. 5. 2007 14 maja, 2019 No Comments

Več avtorjev
Umetnost v mestu-city art

17.05.2007 – 18.05.2007
20h

Ogled galerije, antikvitete, modnega ateljeja, cvetličarne ali trgovine z unikatnimi izdelki v starem jedru našega glavnega mesta, nudi obiskovalcem priloţnost seznaniti se s ponudbo umetnin in ustvarjalnostjo oblikovalcev, ki skupaj ustvarjajo mozaik lepote in kvalitete, da bi tako navdušili naše meščane in tuje obiskovalce. Le-ti občudujejo arhitekturo, ustanove in hiše, v katerih smo ustvarili privlačne galerije, prodajalne in ateljeje, ki so stavbam vdihnile dušo. Z Ariadnino nitjo smo povezali ustvarjalce v celostno podobo UMETNOST V MESTU-ART CITY, ki vam bodo ponovno odprli vrata v četrtek 17.maja 2007.

Več avtorjev
Umetnost v mestu-city art

Ogled galerije, antikvitete, modnega ateljeja, cvetličarne ali trgovine z unikatnimi izdelki v starem jedru našega glavnega mesta, nudi obiskovalcem priloţnost seznaniti se s ponudbo umetnin in ustvarjalnostjo oblikovalcev, ki skupaj ustvarjajo mozaik lepote in kvalitete, da bi tako navdušili naše meščane in tuje obiskovalce. Le-ti občudujejo arhitekturo, ustanove in hiše, v katerih smo ustvarili privlačne galerije, prodajalne in ateljeje, ki so stavbam vdihnile dušo. Z Ariadnino nitjo smo povezali ustvarjalce v celostno podobo UMETNOST V MESTU-ART CITY, ki vam bodo ponovno odprli vrata v četrtek 17.maja 2007. Pričakujemo vas do 22 ure zvečer, ko vas bomo prijazno sprejeli, vsak od nas s posebnim dogodkom ali ponudbo. Bodite pozorni na naš znak—razprta dlan na tlaku, ki je kot Ariadnina nit kaţipot med vsemi ustvarjalci UMETNOSTI V MESTU. Naj vas občutek za lepoto pripelje do nas!

Pobudnici in organizatorki: Karin Košak Arzenšek, Galerija Feniks-galerija s pogledom Barbara Čeferin, Galerija Fotografija ANTIKVARIAT GLAVAN antikvariat in galerija starih tiskov

Več avtorjev

Pomoč pri realizaciji razstave: