On Thin Ice

150,00

Jazbec Ciril

Samozaložba, 2014

Kategorija:

Opis

Ciril Jazbec je najprej študiral ekonomijo v Sloveniji, nato pa leta 2011 v Londonu diplomiral iz Fotoreporterstva in dokumentarne fotografije na London College of Communications.

V samo nekaj letih mednarodnega delovanja, je za svoje fotografije prejel nekatere prestižne mednarodne nagrade. V lanskem letu Leica Oskar Barnack Newcomer Award in zmagal na Photo Folio Review Rencontres d’Arles 2013 in Fipcom 2014. Svoje zgodbe objavlja v najpomembnejših mednarodnih časopisih in revijah kot so The New York Times, GEO, Der Spiegel, the Neu Zürcher Zeitung, Marie Claire Italy, Leica Fotografie International, in Wired UK. Osebni projekti so ga peljali najprej na otočje Kiribati in Aljasko, kasneje pa v Ugando in Grenladijo.

Ciril Jazbec usmerja fokus svojega fotoaparata v trajnostni razvoj, spremembe, ki jih v naravi povzroča človek, s svojim pehanjem za nenehnim razvojem in dobičkom in ki usodno vplivajo na človeka in njegovo nadaljne življenje na modrem planetu.

Knjiga je izšla v omejeni nakladi 200 izvodov. Prvi 50 spremlja podpisana in oštevilčena fotografija iz serije On Thin Ice.
Tehnika: arhivski digitalni print (18x28cm)

Jezik: angleščina
Dizajn: visualbraingravity
Velikost: 24×30 cm
Vezava: trda z ovitkom, transparenten papir z ročno izdelanim razpokam, ki spominjajo na led. Ročno delo: tipoRenesansa 

Več informacij

Teža 840 g
Dimenzije 22 × 300 × 240 mm
Author

Publisher