Košarica

Prihodnje delavnice

Poletna delavnica za otroke / Kreativni portret z Urošem Abramom

By 22. 5. 2019 maj 26th, 2019 No Comments

Uroš Abram
Poletna delavnica za otroke: Kreativni portret z Urošem Abramom

1.07.2019
4 dni / 10h - 13h
180 eur
7

Uroš Abram je priznan slovenski fotograf, ki je leta 2008 zaključil praško akademijo FAMU. Danes dela za tednik Mladina, kjer objave pospremi s svojimi fotografskimi portreti, med drugim leta 2017 razstavljenimi tudi v Narodni galeriji. Na delavnici bomo pod vodstvom Uroša Abrama razvili svoj kreativni portret, v katerem bo vaša naloga ustvariti čim bolj osebno sliko izbrane osebe.
Več infoPrijava

Delavnica je namenjena otrokom starim 8 let in več.

Uroš Abram je priznan slovenski fotograf, ki je leta 2008 zaključil praško akademijo FAMU. Danes dela za tednik Mladina, kjer objave pospremi s svojimi fotografskimi portreti, med drugim leta 2017 razstavljenimi tudi v Narodni galeriji.

Abramovi kreativni portreti niso običajne fotografije ljudi. Na njih je upoštevana vsa osebnost in ustvarjalnost upodobljenca in noben portret si med seboj ni enak. Portrete včasih ustvarja s pomočjo digitalne manipulacije, kolažiranja, včasih pa si pomaga le z domiselnimi postavitvami.

Na delavnici bomo pod vodstvom Uroša Abrama razvili svoj kreativni portret, v katerem bo vaša naloga ustvariti čim bolj osebno sliko izbrane osebe.

Za udeležbo na tečaju potrebujete:

zanimanje za fotografijo
fotografski aparat (digitalni)

Udeležba na delavnici se lahko odpove ali zamenja za udeležbo na kateri drugi naši delavnici do enega tedna (7 dni) pred začetkom delavnice. Odpoved v zadnjem tednu ni možna, razen v primeru zdravniško potrjenih zdravstvenih težav. Vračilo denarja ni možno. Lahko pa vplačilo unovčite pri nakupu kateregakoli artikla v galeriji in knjigarni ali ga zamenjate za darilni bon.

Ob nezmožnosti udeležbe na delavnici je možen enkratni prenos delavniškega dobropisa na naslednji razpisani termin delavnice. V primeru neskladja med cenama delavnic je udeleženec primoran plačati razliko.

Leave a Reply