Košarica

Pretekle delavnice

KREATIVNA FOTOGRAFIJA Z UROŠEM ABRAMOM

By 24. 8. 2019 No Comments

Uroš Abram
Foto delavnica - Kreativna fotografija

26.08.2019
5 dni / 16h - 19h
200 eur
10

Uroš Abram je priznan slovenski fotograf, ki je leta 2008 zaključil praško akademijo FAMU. Danes dela za tednik Mladina, kjer objave pospremi s svojimi fotografskimi portreti, med drugim leta 2017 razstavljenimi tudi v Narodni galeriji.
Več infoPrijava

Uroš Abram je priznan slovenski fotograf, ki je leta 2008 zaključil praško akademijo FAMU. Danes dela za tednik Mladina, kjer objave pospremi s svojimi fotografskimi portreti, med drugim leta 2017 razstavljenimi tudi v Narodni galeriji. Abramovi kreativni portreti niso običajne fotografije ljudi. Na njih je upoštevana vsa osebnost in ustvarjalnost upodobljenca in noben portret si med seboj ni enak. Portrete včasih ustvarja s pomočjo digitalne manipulacije, kolažiranja, včasih pa si pomaga le z domiselnimi postavitvami.

Delavnica Kreativna fotografija je primerna za začetnike in ljubitelje fotografije od desetega leta dalje.

Predmetnik Kreativna fotografija:

1 dan, 26. 8., ponedeljek: 3h Predstavitev mentorja in udeležencev (skozi fotografijo in besedo)
2 dan, 27. 8., torek: 3h Predstavitev idej in pristopov
3 dan, 28. 8., sreda: 3h Fotografiranje na terenu – teorija v praksi in začetek dela na izbrani temi
4 dan, 29. 8., četrtek: 3h Predstavitev digitalne postprodukcije in obdelava podob (potrebujejo računalnike z Photoshopom)
5 dan, 30. 8., petek: 3h Zaključevanje postprodukcije in priprava za zaključno predstavitev

Za udeležbo na tečaju potrebujete:
zanimanje za fotografijo
fotografski aparat (digitalni)
osebni računalnik (Photoshop)

Udeležba na delavnici se lahko odpove ali zamenja za udeležbo na kateri drugi naši delavnici do enega tedna (7 dni) pred začetkom delavnice. Odpoved v zadnjem tednu ni možna, razen v primeru zdravniško potrjenih zdravstvenih težav. Vračilo denarja ni možno. Lahko pa vplačilo unovčite pri nakupu kateregakoli artikla v galeriji in knjigarni ali ga zamenjate za darilni bon.

Ob nezmožnosti udeležbe na delavnici je možen enkratni prenos delavniškega dobropisa na naslednji razpisani termin delavnice. V primeru neskladja med cenama delavnic je udeleženec primoran plačati razliko.