Košarica

Novice

KAKO PA TI VIDIŠ DRUŽBO NA VISOKIH PROMILIH?

By 13. 9. 2015 15 maja, 2019 No Comments
KAKO PA TI VIDIŠ DRUŽBO NA VISOKIH PROMILIH?

Deseterica fotografov je izbrana

Strokovna žirija pod vodstvom ameriške fotografinje Cheryl Dunn je izbrala deset mladih fotografov, ki se bodo udeležili delavnice z naslovom »Pij drugače«, ki bo potekala med 16. in 18. oktobrom v Galeriji Fotografiji. Tam bo konec novembra na ogled tudi razstava njihovih izbranih del.

In izbranci so …
Pamparamparam:Sara Bezovšek
Lana Bregar
Dora Gorše
Gregor Koščak
Mitja Mandič
Ana Lasič
Miha Skrt
Skobe Ana
Nik Erik Neubauer
Tina Dernovšek

Prijavi se na foto delavnico s Cheryl Dunn!

Za kaj gre?
Oddaj svoj portfolio in se poteguj za eno od desetih mest v ekipi, ki bo sodelovala v fotografski akciji z naslovom »Pij drugače«. Sodelujoče bo izmed vseh prijavljenih izbrala Cheryl Dunn s pomočjo še dveh članov žirije,  Barbare Čeferin in fotografa Saše Hessa.

Katero temo bomo ostrili?
Pretirano in neodgovorno uživanje alkohola pušča sledi, takšne in drugačne. S fotografskim projektom bomo s pomočjo mladih fotografov pod mentorstvom Cheryl Dunn, ameriške konceptualne fotografinje,  skozi fotografski objektiv lovili prostorske vplive prekomernega pitja alkoholnih pijač.

Kdo lahko sodeluje?
Prijave so odprte za ljubiteljske in profesionalne fotografe s kreativno žilico in občutkom za konceptualno fotografijo.

Kaj je v igri?
Cilj delavnice je priprava gradiva za razstavo »Pij drugače«, ki bo v mesecu decembru gostovala v  Galeriji Fotografiji.

Kako se prijavim?
Splošni pogoji in pravila sodelovanja

Kje se prijavim?
Izpolni prijavnico in jo skupaj s portfelijem (ki ga narediš v skladu s pravili) skompresiraj v mapo, ki jo shraniš kot svoje ime in priimek, pošlji na elektronski naslov info@galerijafotografija.si najkasneje do ponedeljka, 5. oktobra 2015.

Vsi prijavljeni bodo o izboru obveščeni do 9. oktobra 2015.