Košarica

Pretekle razstave

Neca Falk: Fotografije

By 15. 3. 2005 15 maja, 2019 No Comments

Neca Falk
Fotografija

15.03.2005 – 30.03.2005
19h

Izbor pretežno črno belih fotografij glasbenice in fotografinje Nece Falk, ki so bile posnete za opremo zgoščenk Mie Žnidarič in tihožitja v modrem. Neca Falk, vsestranska umetnica (legenda yu rocka, gledališke predstave, fotografske razstave), se je tokrat po dolgem času spet predstavila kot fotografinja. V nizu razstav, ki jih je imela, ko se je pred dvajsetimi leti odločila tudi za fotografijo je bila prva leta 1984 v beograjski Srečni galeriji. Leta 1987 je izšla njena knjiga fotografij z naslovom Neca Falk: Fotografije. Pretežno fotografira portrete in tihožitja.

Neca Falk
Fotografija

Izbor pretežno črno belih fotografij glasbenice in fotografinje Nece Falk, ki so bile posnete za opremo zgoščenk Mie Žnidarič in tihožitja v modrem.

Neca Falk, vsestranska umetnica (legenda yu rocka, gledališke predstave, fotografske razstave), se je tokrat po dolgem času spet predstavila kot fotografinja. V nizu razstav, ki jih je imela, ko se je pred dvajsetimi leti odločila tudi za fotografijo je bila prva leta 1984 v beograjski Srečni galeriji. Leta 1987 je izšla njena knjiga fotografij z naslovom Neca Falk: Fotografije. Pretežno fotografira portrete in tihožitja.

Neca Falk

Pomoč pri realizaciji razstave: