Košarica

Pretekle delavnice

FESTIVAL BOBRI : FOTOGRAFSKO-POETIČNA DELAVNICA

By 10. 1. 2018 11 junija, 2019 No Comments

Emina Djukić in Jaka Kramberger
FESTIVAL BOBRI : FOTOGRAFSKO-POETIČNA DELAVNICA

17.02.2018
6h
/
10

Udeleženci bodo spoznali projekt Iskanje obzorja, v katerem se prepletata fotografska podoba in poezija. Raziskuje osnovna vprašanja: kaj je podoba in kje so njene meje, kaj je beseda, kako se lahko s podobo pogovarja in kje se ustvarjajo nove možnosti pomenov? Oba medija upodabljata krizo identitete posameznika v sodobni družbi in analizirata njegove možnosti oziroma nemoč. Serija je zasnovana kot ciklična zgodba, kar nakazuje, da so si naša življenja v sistemskem in zgodovinskem smislu podobna in torej hitro zamenljiva. Na delavnici bodo udel
Več infoPrijava

Udeleženci bodo spoznali projekt Iskanje obzorja, v katerem se prepletata fotografska podoba in poezija. Raziskuje osnovna vprašanja: kaj je podoba in kje so njene meje, kaj je beseda, kako se lahko s podobo pogovarja in kje se ustvarjajo nove možnosti pomenov? Oba medija upodabljata krizo identitete posameznika v sodobni družbi in analizirata njegove možnosti oziroma nemoč. Serija je zasnovana kot ciklična zgodba, kar nakazuje, da so si naša življenja v sistemskem in zgodovinskem smislu podobna in torej hitro zamenljiva. Na delavnici bodo udeleženci tudi sami raziskovali, v kakšnem dialogu sta lahko poezija in fotografija.

Udeležba na delavnici se lahko odpove ali zamenja za udeležbo na kateri drugi naši delavnici do enega tedna (7 dni) pred začetkom delavnice. Odpoved v zadnjem tednu ni možna, razen v primeru zdravniško potrjenih zdravstvenih težav. Vračilo denarja ni možno. Lahko pa vplačilo unovčite pri nakupu kateregakoli artikla v galeriji in knjigarni ali ga zamenjate za darilni bon.

Ob nezmožnosti udeležbe na delavnici je možen enkratni prenos delavniškega dobropisa na naslednji razpisani termin delavnice. V primeru neskladja med cenama delavnic je udeleženec primoran plačati razliko.