Košarica

Dražbe

Dobrodelna dražba najboljših fotografij natečajev National Geographic Slovenija in National Geographic Junior

By 1. 10. 2010 27 aprila, 2019 No Comments
Dobrodelna dražba najboljših fotografij natečajev National Geographic Slovenija in National Geographic Junior

21.10.2010

VABLJENI NA DOBRODELNO DRAŽBO NAJBOLJŠIH FOTOGRAFIJ NATEČAJEV NATIONAL GEOGRAPHIC SLOVENIJA IN NATIONAL GEOGRAPHIC JUNIOR

v četrtek, 21. oktobra 2010, ob 19. uri v pritličju stolpnice TR3 v (Trg republike 3) v Ljubljani

Že šestič zapored bomo ob zaključku razstave organizirali dobrodelno dražbo razstavljenih in nagrajenih fotografij in zbrani denar namenili društvu Kros (Društvo za kakovostno rehabilitacijo otrok Slovenije), ki bo z njim lažje opremilo prostor SNOEZELEN (multisenzorna relaksacijska soba) na otroškem oddelku rehabilitacijskega centra Soča, kar bo pripomoglo k kakovostnejšemu procesu rehabilitacije otrok iz vse Slovenije.

Društvo Kros je nevladna, samostojna, humanitarna, kulturno – izobraževalna, prostovoljna in nepridobitna društvena organizacija, ki je bila ustanovljena decembra 2005 na pobudo strokovnjakov Univerzitetnega rehabilitacijskega inštituta RS – Soča. Društvo razširja vsebine pomoči, ki so namenjene otrokom s posebnimi potrebami in njihovim družinam. Več o delovanju društva in o metodi multimodalne senzorne stimulacije (snoezelen) si lahko preberete tukaj.

Fotografije, ki bodo predmet dražbe, si lahko vsak dan ogledate v avli TR3, Trg republike 3 v Ljubljani in na naslednjih povezavah: National Geographic Junior in National Geographic.

Dražbo bo, kot vsa leta do sedaj, vodil gospod Mitja Meršol.

Torej, se vidimo v četrtek, 21. oktobra 2010 ob 19. uri!