Košarica

Pretekle razstave

24 odtenkov

By 12. 5. 2015 12 maja, 2019 No Comments

Dijaki 4. letnika Srednje šole za oblikovanje in fotografijo
24 odtenkov

18.05.2015 – 23.05.2015
20.00

Zaključna razstava dijakov 4. letnika Srednje šole za oblikovanje in fotografijo Razstavo bo otvoril ravnatelj SŠOF g. Gregor Markelj. Galerija Fotografija razstavo zaključnih nalog dijakov z oddelka za fotografijo na SŠOF letos gosti tretjič. Predstavljena fotografska in video dela nam tako zrcalijo odsev fotografije v slovenskem šolskem sistemu kakor tudi odsev družbenih tokov v katerih mlada generacija deluje in zanimanj, ki jo navdihujejo.

Dijaki 4. letnika Srednje šole za oblikovanje in fotografijo
24 odtenkov

Zaključna razstava dijakov 4. letnika Srednje šole za oblikovanje in fotografijo

Otvoritev razstave: ponedeljek, 18. maja 2015 ob 20. uri.

Razstavo bo  otvoril ravnatelj SŠOF g. Gregor Markelj.

Galerija Fotografija razstavo zaključnih nalog dijakov z oddelka za fotografijo na SŠOF letos gosti tretjič.
Dijaki se v srednješolskem izobraževalnem procesu poleg fotografije ukvarjajo tudi z videom, montažo avdiovizualnih posnetkov, osvetljevanjem pri snemanju, multimedijsko produkcijo ter pripravljajo razstavne projekte. Predstavljene, v učni načrt vpete zaključne naloge, nas v prvi vrsti soočijo z ravnjo osvojenih zahtevanih znanj, za galerijski vidik pa so, poleg tega da dijakom ponudimo razstavno izkušnjo v izoblikovanem razstavnem prostoru, še posebej zanimiva predvsem odstopanja od povprečij curriculuma in avtorsko zaznamovana nadgradnja le tega.
Predstavljena fotografska in video dela nam tako zrcalijo odsev fotografije v slovenskem šolskem sistemu kakor tudi odsev družbenih tokov v katerih mlada generacija deluje in zanimanj, ki jo navdihujejo.

Dijaki 4. letnika Srednje šole za oblikovanje in fotografijo

Pomoč pri realizaciji razstave: