Poletna delavnica za otroke: Portret z Urošem Abramom

Trajanje: 4 dni: 1. – 4. 7. 2019 , med 10.00 in 13.00 uro
Cena delavnice: 180 eur
Max. Št. Prijav: 10
Kraj: Galerija Fotografija
Prijave: info@galerijafotografija.si

Delavnica je namenjena otrokom starim 11 let in več.

Uroš Abram je priznan slovenski fotograf, ki je leta 2008 zaključil praško akademijo FAMU. Danes dela za tednik Mladina, kjer objave pospremi s svojimi fotografskimi portreti, med drugim leta 2017 razstavljenimi tudi v Narodni galeriji.

Abramovi kreativni portreti niso običajne fotografije ljudi. Na njih je upoštevana vsa osebnost in ustvarjalnost upodobljenca in noben portret si med seboj ni enak. Portrete včasih ustvarja s pomočjo digitalne manipulacije, kolažiranja, včasih pa si pomaga le z domiselnimi postavitvami.

Na delavnici bomo pod vodstvom Uroša Abrama razvili svoj kreativni portret, v katerem bo vaša naloga ustvariti čim bolj osebno sliko izbrane osebe.

Za udeležbo na tečaju potrebujete:

  • zanimanje za fotografijo
  • fotografski aparat (digitalni)

 

UDELEŽBA IN ODPOVED

Udeležba na delavnici se lahko odpove ali zamenja za udeležbo na kateri drugi naši delavnici do enega tedna (7 dni) pred začetkom delavnice. Odpoved v zadnjem tednu ni možna, razen v primeru zdravniško potrjenih zdravstvenih težav. Vračilo denarja ni možno. Lahko pa vplačilo unovčite pri nakupu kateregakoli artikla v galeriji in knjigarni ali ga zamenjate za darilni bon.

Ob nezmožnosti udeležbe na delavnici je možen enkratni prenos delavniškega dobropisa na naslednji razpisani termin delavnice. V primeru neskladja med cenama delavnic je udeleženec primoran plačati razliko.

2019 © GALERIJA FOTOGRAFIJA